Alperen-Bozkurt
Moderator
Teşekkür Sayısı: +22/-8
NE DINSIZ TÜRK'ÜZ.. NE DE SOYSUZ MÜSLÜMAN ! cCc
« : 04 Mart 2010, 18:41:47 »
Kutluluklar Ülküdaslarim,
Alaattin Çakici
Sedat Peker
Mehmet Ali Agca
Sizce bu sahislar Türk Milletinin yükselmesi için mi çalistilar ?
Sizce bu sahislardan hangisi 'Reis' unvanini hak edendir ?
Görüslerinizi merak ediyorum..
Allah'in rahmet ve bereketi üzerinizde olsun can Ülküdaslarim
« Son Düzenleme: 05 Mart 2010, 00:31:29 Gönderen: ulkucu75 »
Ülkücüler Kardeşdir Başbuğumuz TÜRKEŞ dir || cCc Türk'ün Türkten başka dostu yok cCc || 'İslâmiyeti ele alıp Türklüğü inkâr etmek ihanettir. Bunun tersi de aynı derecede gaflet ve ihanettir.' 'TÜRKLÜK bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur.' BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ Ben, yabancı kaynaklı hiçbir fikri benimsemeğe tenezzül etmeyecek kadar millî şuur ve gurura malik bir Türk‘üm. Siyasi, içtimai mezhebim Türkçülük‘dür. ATSIZ ATA
Robot Moderatör
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Reis mi, hain mi (!?) , ülkü ocakları eğitim kültür vakfı, genel merkezi, yaşasın büyük turan ülkümüz, ülkücü sanatçılar, yazarlar ,ülkücü hareketin tanımı, ülkücü hareket
KIZILALMILA38
Asena Admin
Teşekkür Sayısı: +190/-46
SIZIN SLOGAN ATTIGINIZ YERDE LIDERIM FATIHA OKUYOR
« Yanıtla #3 : 04 Mart 2010, 22:03:40 »
ah ulann ahhhhhhhhhhhhh................
Ülkücüler Kardeşdir Başbuğumuz TÜRKEŞ dir ||Türk Irkcilari || Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya
Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya
Giriş Yap .. Türksen övün degilsen Itaat et .. Ya sev Ya Terk Et
KIZILALMILA38
Asena Admin
« Yanıtla #5 : 04 Mart 2010, 22:09:45 »
Hayırdır,niye böyle derinden ah çektiniz ki?
bu arkadasimizin actigi konu COK ÖNEMLI !!! VE KONUSULMASI GEREKEN
CIDDI BIR KONU !!! ne yazikki istedigim gibi konusup bilgi veremiyorum
bundan tam 1 ay önce baska bir sitemizde bu konuyla ilgili yazi paylasacakdim !!! fakat o site belli bi yere bagli oldugundan dolayi yasak geldi
bu konu hakkinda BILGI
V E R I L M E Y E C E K
diye !!!
bu site bagimsiz belki anlatmak istedigim cok sey var ama olmuyor
bu yüzden ahh cektim
sizler yardimci olursunuz insALLAH ülküdasima
bakalim sizlerin görüsleriniz düsünceleriniz
nasil...
Ülkücüler Kardeşdir Başbuğumuz TÜRKEŞ dir ||Türk Irkcilari || Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya
Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya
batıray
Üye Bilgileri
Hero Member
Teşekkür Sayısı: +31/-12
« Yanıtla #6 : 04 Mart 2010, 22:24:11 »
bundan tam 1 ay önce baska bir sitemizde bu konuyla ilgili yazi paylasacakdim !!! fakat o site belli bi yere bagli oldugundan dolayi yasak geldi
bu konu hakkinda BILGI
V E R I L M E Y E C E K
diye !!!
bu yüzden ahh cektim
nasil...
İlk önce arkadaş bi kendi fikrini beyan etsin.Soru sorduğuna göre mutlaka bi fikri vardır.Konuyu açan arkadaşa ve sizin görüşünüze saygısızlık etmek istemem de,bence konu çok önemli değil.Normal bir konu.Hemen herkesin iyi kötü bir görüşü mevcuttur bu kişiler hakkında.
Ben ilk görüşümü söyleyeyim.Ağca reis değildir ki !
KIZILALMILA38
Asena Admin
« Yanıtla #7 : 04 Mart 2010, 22:29:59 »
bu konu hakkinda BILGI
V E R I L M E Y E C E K
diye !!!
bu yüzden ahh cektim
nasil...
İlk önce arkadaş bi kendi fikrini beyan etsin.Soru sorduğuna göre mutlaka bi fikri vardır.Konuyu açan arkadaşa ve sizin görüşünüze saygısızlık etmek istemem de,bence konu çok önemli değil.Normal bir konu.Hemen herkesin iyi kötü bir görüşü mevcuttur bu kişiler hakkında.
Ben ilk görüşümü söyleyeyim.Ağca reis değildir ki !
evet degil zaten !!! bizimkiler agac hakkinda gereken
aciklamayi yapti zaten !!! ben
sedat pekerden söz ediyorum mesela...
neyse dedigin gibi önce arkadasi dinleyelim...
Alperen-Bozkurt
Moderator
Teşekkür Sayısı: +22/-8
NE DINSIZ TÜRK'ÜZ.. NE DE SOYSUZ MÜSLÜMAN ! cCc
« Yanıtla #8 : 05 Mart 2010, 00:29:08 »
Ülküdaslarim, Ilk önce soruyu yanlis bir sekilde yazdigim için kusuruma bakmayin.. Sizler gibi Türkiyemiz'de dogup büyümedim. Bu ister istemez Türkçemizin biraz zayif ve kirik olmasina yol açar. Ben suan elimden geldigi kadariyla bir Türk Milliyetçisi olarak, Türkçemi daha seviyeli bir hale getirmek için ugrasiyorum. Ben Mehmet Ali Agca hakkinda kötü bir düsünceye sahibim.. Mehmet Ali Agca, BENCE Ülkücülükten geçinen biri.. Alaattin Çakici, Bu adami tam olarak tanimadigim için günahini da almak istemem.. Sedat Peker, Bence bu adam Turancilik görüsünü büyük bir samimiyetle kalbinde tasiyan bir kisidir. Eger, yanlis ifadeler kullandiysam kusuruma bakmayim.. araniza yeni katilan biriyim. Allah'a emanet olun ! NOT: SORUYU ELIMDEN GELDIGINCE DEGISTIRDIM.. INSALLAH SIMDI DOGRUDUR!
« Son Düzenleme: 05 Mart 2010, 00:32:56 Gönderen: ulkucu75 »
Ülkücüler Kardeşdir Başbuğumuz TÜRKEŞ dir || cCc Türk'ün Türkten başka dostu yok cCc || 'İslâmiyeti ele alıp Türklüğü inkâr etmek ihanettir. Bunun tersi de aynı derecede gaflet ve ihanettir.' 'TÜRKLÜK bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur.' BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ Ben, yabancı kaynaklı hiçbir fikri benimsemeğe tenezzül etmeyecek kadar millî şuur ve gurura malik bir Türk‘üm. Siyasi, içtimai mezhebim Türkçülük‘dür. ATSIZ ATA
KIZILALMILA38
Asena Admin
« Yanıtla #9 : 05 Mart 2010, 00:39:40 »
Ülküdaslarim, Ilk önce soruyu yanlis bir sekilde yazdigim için kusuruma bakmayin.. Sizler gibi Türkiyemiz'de dogup büyümedim. Bu ister istemez Türkçemizin biraz zayif ve kirik olmasina yol açar. Ben suan elimden geldigi kadariyla bir Türk Milliyetçisi olarak, Türkçemi daha seviyeli bir hale getirmek için ugrasiyorum. Ben Mehmet Ali Agca hakkinda kötü bir düsünceye sahibim.. Mehmet Ali Agca, BENCE Ülkücülükten geçinen biri.. Alaattin Çakici, Bu adami tam olarak tanimadigim için günahini da almak istemem.. Sedat Peker, Bence bu adam Turancilik görüsünü büyük bir samimiyetle kalbinde tasiyan bir kisidir. Eger, yanlis ifadeler kullandiysam kusuruma bakmayim.. araniza yeni katilan biriyim. Allah'a emanet olun ! NOT: SORUYU ELIMDEN GELDIGINCE DEGISTIRDIM.. INSALLAH SIMDI DOGRUDUR!
canin sag olsun soydasim özen gösterip dikakt etmen yeterli bile
bizler seni anliyoruz...
sana daha bilgi vermeden önce birsey sorayim
sen bu merak ettigin 3 kisiy arastirdinmi
yani hayatlarini okudunmu ?
KIZILALMILA38
Asena Admin
« Yanıtla #11 : 05 Mart 2010, 00:51:55 »
Ilk önce soruyu yanlis bir sekilde yazdigim için kusuruma bakmayin.. Sizler gibi Türkiyemiz'de dogup büyümedim. Bu ister istemez Türkçemizin biraz zayif ve kirik olmasina yol açar. Ben suan elimden geldigi kadariyla bir Türk Milliyetçisi olarak, Türkçemi daha seviyeli bir hale getirmek için ugrasiyorum. Ben Mehmet Ali Agca hakkinda kötü bir düsünceye sahibim.. Mehmet Ali Agca, BENCE Ülkücülükten geçinen biri.. Alaattin Çakici, Bu adami tam olarak tanimadigim için günahini da almak istemem.. Sedat Peker, Bence bu adam Turancilik görüsünü büyük bir samimiyetle kalbinde tasiyan bir kisidir. Eger, yanlis ifadeler kullandiysam kusuruma bakmayim.. araniza yeni katilan biriyim. Allah'a emanet olun ! NOT: SORUYU ELIMDEN GELDIGINCE DEGISTIRDIM.. INSALLAH SIMDI DOGRUDUR!
Dışarıda yaşayan biri olarak Türkçeniz gayet iyi maşallah.Bu üç isim kamuyou tarafından pek iyi anılan isimler değil malesef.Üç isminde birileri tarafından kullanıldığı kanaatindeyim ben.
Ağca'yı saymıyorum diğer iki isim 'mafya' aleminde yükselmişledir.
Ülkücü camia nedense bu yapıdaki insanlara sempatiyle yaklaşır hep.Ama sorsanız üç tane ilim adamının ismini sayamaz.
Bu durum bizim en büyük açmazımızdır.
SEDAT REISI MAFYA DIYE TANIMLAMAYA GEREK YOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KIZILALMILA38
Asena Admin
« Yanıtla #13 : 05 Mart 2010, 01:09:41 »
Ne diyelim peki
REIS DEE !!! NE DICEN BASKA
MAFYA GIBI GÖRÜNSDE ÖYLE DEGIL
EN ÖNEMLI SEYI ATLIYORSUNUZZZ
KABUL ETMIYORUM BEN MAFYA DEGILL
HIC DÜSÜNDÜNÜZMÜ
SEDAT REISI NEDEN
CATLI GIBI ORTADAN KALDIRMADILARDA
CEZAEVINDE TUTUYOLAR ?