Robot Moderatör
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Hüseyin Nihal Atsız'da neyin nesi? , ülkü ocakları eğitim kültür vakfı, genel merkezi, yaşasın büyük turan ülkümüz, ülkücü sanatçılar, yazarlar ,ülkücü hareketin tanımı, ülkücü hareket
Gök-Tuğ Atsız
Üye Bilgileri
Hero Member
Teşekkür Sayısı: +44/-1
Türk Kanı !!!! SOL'cu Değil, SOY'cuyuz...
« Yanıtla #1 : 23 Aralık 2009, 21:32:48 »
Niyetim tabiiki Atsız atayı karalamak değil.Ama kafamı karıştıran bir meseleyi tartışmak istiyorum.İnternet sitesinin başında Atatürk,Başbuğ ve Nihal Atsızı birarada görünce acaba Nihal Atsızın yerine biri olabilir miydi dite düşündüm...
Kim olabilirdi sence
Ülkücüler Kardeşdir Başbuğumuz TÜRKEŞ dir BENİM KADINIM BİR BAYRAK KADAR GÜZEL VE ONURLU OLMALI !.! DELİ GÖNÜL ANTEP'TE ŞAHİN OLUR, UÇAR İZMİR'DE HASAN TAHSİN OLUR, MARAŞ'TA SÜTÇÜ İMAM ESİN OLUR, DÜŞMANA KURŞUNU SIKAR MI SIKAR!..
TÜRK, TÜRK OLDUĞU İÇİN ASİLDİR.. İslamiyet; TÜRK Dinidir, Arabın Dini Olmaz >KİM DEMİŞ DÜNYA BÜYÜK BİTMİYOR? DÜNYA ARTIK BU "DAVA"YA YETMİYOR< Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya
Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya
Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya
Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya
Giriş Yap Vatanına Göz Dikeni Ez Oğlum, Dostun Kim Düşmanın Kim sez Oğlum, Söz Ver Bana Geç Karşıma Söz Oğlum.. Bir Yol
gencbozkurt
Administrator
Teşekkür Sayısı: +385/-30
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
« Yanıtla #2 : 23 Aralık 2009, 23:16:34 »
Devlet Bey olabilirdi galiba düşünceniz bu.Olalilirdi ama oraya 3 Türk büyüğünü koymayı daha uygun buldum.
Ülkücüler Kardeşdir Başbuğumuz TÜRKEŞ dir Vatan Ne Türkiye'dir Türklere Ne Türkistan; Vatan Büyük Ve Müebbet Bir Ülkedir: Turan...Ziya Gökalp Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya
Giriş Yap Delinse yer ,çökse gök yansa kül olsa dört yan, Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan. Yıldırımdan tipiden kasırgadan yılmayan, Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz.... Hüseyin Nihal Atsız
Gök-Tuğ Atsız
Üye Bilgileri
Hero Member
Teşekkür Sayısı: +44/-1
Türk Kanı !!!! SOL'cu Değil, SOY'cuyuz...
« Yanıtla #3 : 23 Aralık 2009, 23:18:22 »
Devlet Bey olabilirdi galiba düşünceniz bu.Olalilirdi ama oraya 3 Türk büyüğünü koymayı daha uygun buldum.
Ki zaten sitenin ana sayfasında Sn. Liderimiz Bahçelinin fotoğrafı var
Ülkücüler Kardeşdir Başbuğumuz TÜRKEŞ dir BENİM KADINIM BİR BAYRAK KADAR GÜZEL VE ONURLU OLMALI !.! DELİ GÖNÜL ANTEP'TE ŞAHİN OLUR, UÇAR İZMİR'DE HASAN TAHSİN OLUR, MARAŞ'TA SÜTÇÜ İMAM ESİN OLUR, DÜŞMANA KURŞUNU SIKAR MI SIKAR!..
TÜRK, TÜRK OLDUĞU İÇİN ASİLDİR.. İslamiyet; TÜRK Dinidir, Arabın Dini Olmaz >KİM DEMİŞ DÜNYA BÜYÜK BİTMİYOR? DÜNYA ARTIK BU "DAVA"YA YETMİYOR< Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya
Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya
Giriş Yap Vatanına Göz Dikeni Ez Oğlum, Dostun Kim Düşmanın Kim sez Oğlum, Söz Ver Bana Geç Karşıma Söz Oğlum.. Bir Yol
KIZILALMILA38
Moderator
Teşekkür Sayısı: +190/-46
SIZIN SLOGAN ATTIGINIZ YERDE LIDERIM FATIHA OKUYOR
« Yanıtla #6 : 07 Mart 2010, 19:56:30 »
merhum seyyid ahmet arvasi mesela...
türkesle seyyid ahmet arvasinin görüsleri hemen hemen birdir
zaten bir !!! - yani koymaya gerek yok
+ atsizin durmasindanda sikayetci olmaya gerek yok !!!
( ahmet arvasiyi sevenler atsizi sevmez sizde bu yüzden mi rahatsiz oldunuz ? )
bu bir ön yargi degil yanlis anlasilmasin sadece merak ettigim icin soruyorum !!!
Ülkücüler Kardeşdir Başbuğumuz TÜRKEŞ dir ||Türk Irkcilari || Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya
Giriş Yap .. Türksen övün degilsen Itaat et .. Ya sev Ya Terk Et