|
||
| Alman Die Welt gazetesi menfur bir anket başlatmış durumda. Anketin konusu "BİR KÜRT DEVLETİ KURULMASINI İSTERMİSİNİZ ?" sorusu ile şekillendirilmiş... Bu çalışmaya bir Türk olarak gerekli cevabı vermek üzere öncelikle aşağıdaki linki tıklayarak Ankete katılınız, "Nein/Hayır" seçeneğini tıklayarak tepkinizi gösterin Bazıları ülkeyi bölmek için harıl harıl çalışıyor Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Şimdilik Sonuç Evet 16% Hayır 84% 37885 oy kullanılmış |
||
|
||
| bu leş kargaları artık uzak dursunlar ülkemizden bıktım artık.bizim meselemiz yanlız bizi ilgilendirir.TÜRKLERİN TÜRKLERDEN BAŞKA DOSTU YOKTUR. | ||
|
||
| YURTDISI HELE ALMANYA HIZLA ILERLIYOR KÜRT ACILIMINDAN BERI YOGUN BIR TEMPO ICINDELER BUNU HERKEZE BIR COK YERDE SÖYLEDIM VE HALA SÖYLÜYORUM BU ANKETIN BASLAMA SEBEBLERINDEN BIRIDE TÜRKIYEDEKI OLAYLAR YÜZÜNDENDIR ALMANYA ZATEN BUNLARI DESTEKLIYOR TÜRKIYEDE KURULAMAYAN - ÖRGÜT - DIYELIM YURTDISINDA KOLAYCA KURULUYOR DERNEKLER VAKIFLAR DAHA DOGRUSU ALMANLAR VE HÜKÜMET SAGOLSUN !!! ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN BU SORUNLARIN ÜSTESINDEN GELMEK ZORUNDAYIZ ESEN KALIN. T.T.K |
||
|
||
| o hainlerin ne bir vatan kurma hayalleri gerçekleşebilir nede herhangi bir emelleri o nankörlerin bu dünyada nefes almaya bile hakları yok bence.YUFKA YÜREKLİLERLE ÇETİN YOLLAR AŞILMAZ... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE | ||
|
||
| Turkiye Turklerindir . . . | ||
|
||
| en son ben kullandım %90 hayır,%10 evet ama onlar ıstedıklerı kadar %100 evet deselerde hiç bir b.k yiyemezler | ||
|
||
| onların anket yapması hiç bişey değiştirmez kardeşler.bu vatanı elimizden alacak anasınınkarnından doğmadı.biz yeterki birlik olalım sesimizi kesmeyelim. | ||
|
||
| Bugune kadar kac tane devlet kurup kac tanesını ellerıne yuzlerıne bulastırmadan yonetebılmıslerkı ? Hepsı sadece ve sadece hayal olarak kalacaktır... | ||